Arrangemang

Arrangemang

Bröllop

Bröllop

Ett minne för livet

Vi är stolta över våra bröllop

Vi på Linneaträdgården är oerhört glada att vi kan vara värd åt så många bröllop.
Här på Linneaträdgården erbjuder vi allt för att just Ert bröllop ska bli en minnesvärd dag och kväll!

Något vi kan erbjuda, som blivit väldigt populärt, är att hålla vigseln uppe hos oss. Det är fantastiskt fint att gifta sig i vår trädgård men även i växthusen, där Ni kan gifta er under både sommar- och vintertid.

Ta vara på möjligheten att dekorera växthuset precis som Ni vill ha det och därmed få en varm och kärleksfull stämning med hjälp utav Er dukning (se inspirationsbilder längre ner på sidan).

Linneaträdgården erbjuder en stor variation av mat till bröllop. Gör er helt egen meny eller ta någon av våra färdiga förslag på bufféer eller 3-rätters-måltider.

Vad säger våra kunder?

Helena & Daniel

Vår bröllopsfest kunde inte blivit bättre! Med fantastisk mat, service utöver det vanliga och i en miljö som verkligen slår an på romantik och kärlek. Tusen tack!

Minna & Joakim

Att ha vår bröllopsfest på Linnéaträdgården blev precis som vi hade tänkt oss.
Fantastiskt god mat och service samt en underbart pittoresk miljö!
Vi är otroligt nöjda med hela upplägget. Alla planer har varit flexibla och i slutändan klaffade allt in i minsta detalj.
Vi rekommenderar er varmt att ha er bröllopsfest i denna fantastiska miljö. Ni kommer inte att ångra er!

 

Michaela & Joakim

Först och främst tycker vi att planeringsfasen gick smidigt. Ni var flexibla när det gällde upplägget och vi kände oss trygga med att ni skötte allt på bästa sätt under dagen och kvällen.
Maten var vällagad och smakrik och servering och service under kvällen hade en gemytlig och familjär känsla över sig.
Den största fördelen med er som val tycker vi nog ändå ligger i miljön, eftersom man har möjlighet att sitta ‘ute och inne’ samtidigt.
Vi hade väldig tur med vädret, men jag tror att stämningen hade varit väldigt mysig även om det hade regnat.

Monica & Johan

Mycket välplanerat fest med god mat och mysig stämning.
Vi trodde inte att man kunde gifta sig i ett växthus och många av våra vänner blev
mycket skeptiska. Med mycket ljus och murgröna blev vår vigsel både kärleksfull och stämningsfull.
Festen blev lyckad med buffé, god tårta och dans hela natten. När vigseln och festen var slut flödade kommentarena från gästerna: Mysigt, häftigt och vilket sagoligt bröllop. Vi rekomenderar varmt Linnéaträdgården för både fest och bröllop.

 

 

Dop

Dop

En fantastisk start

Det finns fantastiska möjligheter att göra en fin dopdukning som blir väldigt effektfull tack vare ljusinsläppet i våra växthus. Utforma Ert upplägg för att få det precis så som Ni vill ha det.

Man kan också välja att hålla dopceremonin i växthuset vilket blir väldigt fint, eller anländ till oss efter ni har varit i kyrkan.

När det gäller maten kan ni välja något från vår dopmeny eller utforma en egen buffé.

Välkomna att kontakta oss så skräddarsyr vi upplevelsen för just Er!

Minnesstund

Minnesstund

Lugn och fridfull miljö

Linneaträdgårdens ljusa och fridfulla miljö är väldigt uppskattad i samband med minnesstunder.

Vi erbjuder en stor variation av mat vid minnesstunder. Allt från enklare rätter, såsom 3 snittar eller räkmacka, till en lagad middag. Givetvis erbjuder vi också kaffe och tårta.

Vi har under de senaste åren haft väldigt många minnesstunder och vi kommer att göra allt för att denna stunden ska bli så bra för Er som det bara går.

För vägbeskrivning från Helsingborgs krematorium (Pålsjö skog) till Linneaträdgården, vänligen klicka här

Festarrangemang

Festarrangemang

 

 

Firmafest eller födelsedagsfest?

Linneaträdgården med dess unika miljö är det perfekta stället att samla företaget eller vännerna för en trevlig tillställning.

Börja tillställningen med en välkomstdrink i den fina utemiljön, för att sedan avnjuta maten och resten av kvällen i växthusen.

Maten ni äter skräddarsyr vi givetvis efter Era önskemål. Vi har dessutom redan flera beprövade menyförslag som ni gärna kan ta en titt på. Vi har plats för cirka 110 sittande matgäster i samma växthus.